" Eu sunt de aici si trebuie sa demonstrez ce se poate face intr-o tara unde se zice ca nu se poate face nimic "

sâmbătă


Lenuţa lu Pujdercă Mândra 240. "Mama Fie o prăsit acum, să tot fie vreo 20 de ani, răbarbăr. Cu el începem de atunci sezonul gemurilor. Avem mai multe tufe sănătoase în grădină şi tot facem până la mijlocul verii compot, plăcintă şi gem proaspăt, ca să avem să mâncăm cu pită cu unt şi lapte cald dimineaţa şi seara. Amestec cam 1 kg... de zahar cu 200 ml de apă şi, când fierbe siropul de face mărgeluţe, adaug cam 3 farfurii mari, pline ochi de cubuleţe de tulpină de răbarbăr. Te lingi pe degete, nu alta! Unii mai pun acum esenţe de rom ori de vanilie. Dar nu iese aşa bun gemul ca al meu, făcut dupa reţeta mamii"

Lenuţa lu Pujdercă Mândra 240


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu